Jumaat, Januari 07, 2011

Muhammad Fitri Bin Kamarul Ramizu



Hm ini anak buah aku , umur die lagi tua dari aku ! Bapak malu sial HAHHA , die panggil aku paksu or bang . HAHA mcm haram punya budak ! Gr , die ni ta suka melepak ramai ramai . Die suka lepak dgn aku sorang jaa , sbb tu die tada mmber HAHHA ! :) Well , gay right ? HAHHAA , gurau jelah bodoh ! Tapi bila kitorang ni da bersama right ? Fuhhh , memang kitorang market ah kat SERI ISKANDAR tu en ! HAHHA ,  bila bwa kete jaa . Awek mesti pandang ! Wahh terharu plak tu HAHHA , kitorang pernah bwa kete sorang 1 oh . Dua dua viva , aku naik ah viva hitam die naik viva hijau . Well koleksi viva lah skrang ! HAHHAA , then masa tu kitorang pegy ah jalan jalan . Wahh , semua perempuan tergoda baii HAHHA , ayat senang senang jaa . Cuma ckp ' Wak wak , nk num ! HAHHA ' Ayat paling mudah , but aku saja je minta . Tapi aku ta save pun num dorang tu , menyemak tahu ? HAHHAA :D Die ni agak manja ah dgn aku , yelah . Aku kan pak cik die ! :) Biasa ah anak buah bermanja dengan paksu nyaa HAHHA , pernah sekali die sedih bila aku nk balik KL . OMG ! Kesian die tahu ? Time tu die nak SPM , so aku terpaksa ah stay dgn die sbb aku tanak ah bila aku balik KL nnt SPM die terjejas right ? So aku tggu die hbes SPM , tapi yang ni jaa aku rapat . Yg lain lain aku ta rapat sgt lah .

2 ulasan:

♥ a Y e N g ♥ berkata...

fitri ni jual fon ke kt mudah?

Fitri Ramizu berkata...

ye ah. kenapa?