Isnin, Januari 31, 2011

Zur Ain Bte Abdul Hamid

Sorry marah marah bby sebab benda bodoh tu ! Sorry sangat sangat oh , bie bukan apa . Bie ni ada lah sedikit jealous ! HAHHA :) Bie jealous ta bertempat , Hm sorry ya sayang ? :-( Bie betul betul sayang bby oh , bie bukan apa . Cuba bby dduk kt tmpt bie , and then cuba bby rasa mcm mana doh Sorry :-( Anyway , last minit baru kita nk happy en ? HHAHA , dasyat ! 5 minit mcm tu baru nk happy happy , and then 2 jam 45 minit kita bergaduh . Wahh , agak lama doh kita bergaduh ! HAHHA , ta sangka :') Btw bie sayang bby and rindu sangat sangat dkt bby . 


P/S ; Iloveyou sayang <3 Muah muah ,

Sabtu, Januari 29, 2011

Wahhh greats ! :)

HAHHAHAH , today aiyoo pening kepala sudah . Bila aku on je facebook , wahh aku terus check wall dia ni . Wahh agak best lah bila membaca nya HAHHA , and then aku tgk ah balik wall die en . Die da delete wall tu HAHA , sbb apa doh delete wall tu ? Aiyo , pening ah . Ingat dia sorang je ke tada mood ? Aku pun tada mood jgak en . Aduhai , then aku check blog kau Wahh lagi best HAHHA :) Rindu ex dia ? HAHHA  , gyla ah . Sakit hati bila membaca blog dia wahh , gyla ah . ta sangka plak en jadi mcm ni ? Tape ah , aku faham dia ta boleh lupa kan ex dia . Aku faham tu , so skrang ni . Aku ta halang da apa yg kau nk , aku tanak halang pun . Nasib kau lah kan ? Aku ta perlu amek tahu pun kau mgatal dgn siapa ,  aku tada hak semua tu . Aku rasa kau anggap aku mcm KAWAN biasa kau sahaja kan ? HAHHA , tape lah doh ! Aku hargai sayang kau terhadap aku . Thank yaa ! :)

Isnin, Januari 10, 2011

Erghh mcm gampang !

Eeee , bodoh sial budak tu . Suruh awek sendiri tayah pakai phone and FB . Euww , mcm bodoh ah kau ni wehh ! Kau cuma bf die bukan suami die sial yang kau nak halang halang ni . Kalau kau da kawin dgn die tape ah jgak kau nk larang die guna phone and fb . Aduhai , ingat cinta kau sampai kawin if kau buat mcm tu ? Eee kau ni , lagi ah pompuan benci dekat kau sial ! Kau ni babi ah , asl kau larang die haa pantek ? Mcm mana aku nk msg die and call die ? Bodoh sial kau ni , tu ah lain kali guna otak . Bersyukur ah tu aku tolong kau couple balik dgn GF kau . Kau ni ta reti nk bersyukur kan ? Mcm sial lah kau ni , kau ni bagus . Aku tahu sbb apa kau buat mcm ni kt die . Sebab aku kan ? Kau jealous dgn aku bila GF kau text aku , mcm tu en ? Aduhai fikir lah beb , kau pun sama saja ! Jgn lah cakap orang , and then kau jealous GF kau pegy party birthday aku en ? Eh come on lah , aku ajak kau skali kan ? Bukan aku ta ajak , tapi kau da buat keputusan . If EX aku pegy , kau pegy ? Oh fuck mcm sial je doh bila kau kata mcm tu kt GF kau , kau ingat GF kau tu tada hati dan perasaan Hah sial ? Bodoh ah kau ni , lain kali fikir ah sial . Kau da besar kan ? Aduhai

Sabtu, Januari 08, 2011

Zur'Ain Bte Abdul Hamid

Okay okay , I Love You , ! I Love You , I Love You , I Love You , I Love You , I Love You , I Love You , I Love You , I Love You , I Love You , I Love You , I Love You AND I Love You So Much ! :-( I sedih kehilangan youuu ! Please jgn tggal kan i skrang ni , i sayang you sgt sgt ! I menangis sebab youuuu ! You tahu ta , apa yg you kata tadi dekat i . Tersentuh tahu ?! I sayang youuuu , cuma TUHAN saja tahu betapa sayangnya i terhadap you ! Please jgn tggal kan i buat masa skrang ? I nak youu di sisi i even i ada masalah ! YOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU ILOVEYOUUUUUUUUUUUUUUU<33 ! :-(


*ZUR'AIN BTE ABDUL HAMID<3 Aku Sayang KAUUUUU !

Youu i'm sorry !

Youu BETTER kita kawan saja lah setakat sini okay ? You buat lah pape yg you suka , asl kan you bahagia cukup . And then i takan TERHEGEH-HEGEH da kt you skrang ! Sebab i da putus HARAPAN skrang ni sorry ! And lastly jangan harap sgt dgn i sorry.  GTG , bye take care

URGHH !

Today mcm bodoh jaa , membosan kan ergh . Tapi HAHHA , buat kerja semua tada mood . Tatau pahal , aku saja jaa buat happy today . Biasa ah en , tanak bagi orang tnya ' badmood eh ? ' Gr . Tanak bagi orang simpati pun lah ! And then tanak orang tnya aku ' badmood eh badmood eh ' Mcm bodoh sial ayat tu ergh . Tapi today bnyk gyla berlaku ! HAHHA , mcm bodoh ! Aku lalai tgh sakat mmber aku , then aku potong ah roti burger tu . Potong punya potong , zapppp berdarah sudah ! HAHHAH , babi betul . Asl lah cuai sgt aku ni ?! Erghh , tapi tape . Today ada yg happy , ada yang badmood ada yang sakit hati . Senang cite , mcm mcm lah ! HAHHA :D Pening gyla ah dgn mmber mmber aku ni , mcm bodoh jaa ! Ta perlu lah tahu nama dia , malu dia nnt en ? HHAHA :) Nasib baik lah aku bagi kau muka , klu aku ta kasi muka kat kau ? Ofcoz bengang dgn aku right ? So aku sabar and sabar jaa dgn korang ni ! Aish , apa yg korang nk pun aku tatau ?! Tapi bagus ah korang cepat je brubah , if aku ada buat silap . Aku minta maaf ah kawan , tapi setahu aku . Aku ta pnah pun buat silap dgn korang , sedang kan aku nk jaga hati korang . Aish Nvm , aku mgalah . Aku minta maaf okay if aku ada buat korang marah kaa . Aku minta maaf , and then klu kau tanak kawan dgn aku . Eh tape , aku ta kesah pun kau tanak kwan aku . Kawan aku bukan kau sorang saja , kawan aku ramai . Act aku bukan harap sgt pun kawan dgn kau , kau tahu ? HHAHA :) Sorry lah , even aku knl kau time kita FORM 1 . Aku masih ta percaya kau lagi smpai skrang ! Sorry gang , klu kau nk blah dari hidup aku . Kau blah je lah doh ! Ta kesah ah baii :) Kepergian kau di alu alu kan yee , aku ta kesah lah kau tanak datang bufday party aku pun act . Aku ta mengharap korang datang bufday party aku .

Ini Member Punya pasal ! Gr

Butuh ah , selama ni aku jaga hati kau . Aku ta amek pun ex or gf kau . Skrang ? Mcm haram kn kau ni ? Perghh , aku ta tahu plak kau tergamak buat aku mcm ni ? Rupa rupa nya , kau ni pun aish . Bengang sial aku , punya lah aku satu kan kau dgn GF kau . Tapi ini kaa aku dapat ah KAWAN ? Bodoh sial kau ni , manusia jenis apa kau ni sial ?! Sggup kau amek EX aku en ? Sedang kan aku nak amek EX kau , kau plak buat cerita dgn budak budak lain . Fucker Gyla kau ni kan ? Aduhai , bapak fuck sial kau ni . Then kata kata aku ' Agak agak ah kirin , awek member takan nak kebas' Oh fuck sial ayat tu ! Padahal die yg amek ex aku dulu ! Mcm haram sial , tape ah wehh . Thank sudi kawan aku slama ni yaa ! 

I need You :'(

Wahhh , I Need You Sayangg<3 :'(  Erghh , sumpah oh i nak youu ! Bila kita nak bersama ni sayang ? :'( I teringin nak bersama dgn you doh , i nk belai you and i nak manja dgn you and i nk kasih sayang you ! :'( * Banyak nya AND HAHHA * Teringin semua itu doh ! Huh . Eh eh , time birthday i nnt . Sambut tahu ? Jgn ta sambut , i nk time birthday i nnt ingin bersama dgn you . And i nak hbes kan masa dengan you oh , and i nak bermanja manja dgn you tahu ? HAHHA :) Wahh , rindu you sudahh ! Sumpah i miss you a lot oh :'( Youuuu , bila kita nak bersama ni Hah ? Ergh , time ni lah i nak jaga you tahu ? Erghh , i nak 12.02.2011 birthday i penuh makna and banyak kenangan manis dengan you oh ! I hope :'( And then 12.02.2011 i nak you jadi milik i untuk selama lama nya , tapi you still coup dgn die lagi ! Huh geram ah , tension aku di buat nyaa -,- ! Btw , i miss you and i need you oh !

Iloveyou<3

Nur Haslinda Bt Abdul Hamid


Yaa , ni kakak aku ! :) Nama nya Haslinda , orang pggil Linda sahaja . HAHHA , Kak . Pandai ke buat pulut tu ? Sedap kaa ? HAHHA :) Kaka aku ni pandai masak auw , aku suka die masak :) Tapi bnyk bynk adek beradek aku , kaka aku yg ni lah aku paling rapat . Sbb die tahu aku punya prangai mcm mana en ? And then aku ta pernah bwa GF aku jumpa die . Sbb kaka aku ni mulut die mmg pedih gyla babi punya doh ! Mulut main lepas jaa , tapi die cuma gurau gurau sahaja . Jgn ah amek hati sangat en ? Biasa ah , bnyk bnyk IBU yg aku pernah jumpa . Kaka aku ni lah yang paling sporting and baik gyla doh ! Aiyoo , die ada 7 orang cahaya mata . Wahhh banyak , klu boleh tambah kan lagi 4 orang sbb kita boleh buat team bola en ? HAHHA :D Anyway , aku sayang die ! :) Kak , sayang ayien ta ? Mesti sayang kan adek bongsu Akak ni ? HAHHAH :D Thank jaga ayien selama ayien dduk rumah kak masa tu , and then thank bagi makan minum kt rumah akak . 

Jumaat, Januari 07, 2011

El Razzaq



Die ni pun HOT jgak , semua awek Fuh memang TIPTOP ah en even muka dia hitam . Ingat ta ramai ka minat die ? HHAHA :D Die ni masuk air sikit mcm aku HAHAH :D Aku ingat doh kisah silam kita time sunat bersama ! HAHAHA , ngeri baii ! :) Hm , aku suka lepak dgn die dekat karaoke . Die ni lah partner aku karaoke doh ! Suara die sedap baii ! HAHA , die kata kt aku nak masuk mentor . Aku kata ah ' Masuk ah pantek , suara kau sedap baii ' And then die kata insyallah die masuk Mentor nnt . Tapi die amek Mentor Edry KRU tu . Edry KRU tu mmg idola die . Ajak , good luck yaa nnt audition . Kalau kau masuk mentor , aku sggup bwa sepanduk dari rumah aku untuk sokong kau jak ! HAHHA :) And then aku sanggup pakai sim banyk banyak semata mata nk undi kau punya pasal ! HAHHA :D Die ni pun kawan lama aku , sudah 8 tahun kan ajak kita kenal ? HAHAH :D Thank for everything Jakkkmilll ! HAHHAH

Izrai Aqil


Walawehh , aku ta sngka dapat kawan dgn budak HOT ni kan kan ? HAHHA :) Die ni hot gyla babi sial , semua awek Fuhh market cina baii ! Pandai kau pilih , ajar aku boleh ? HAHHA :D Btw , korang nmpk die je mcm form 5 . But die da hbes schl , aku ingat lagi Time New Year tu . Ada perempuan kata kt dia ' You hot oh today' HAHHA , apa lagi . Aku gelak ah puas puas . Gyla ah , aku respect die ah . Die ni kawan yang baik , suka tolong orang mcm aku ni ! HAHHA :) Jenis ta kedekut lah , aku suka ayat blakang die . Mesti ada ' Sialll ' Lunak je suara die baii , but die cumil gyla ah . HAHA :D But thank sudi kawan dgn aku kecik ! 

Nur Amira Bte Hamzah



Myra Oh Myra , kenapa lah kau ni kecik sama dgn ain ? HAHHA , mcm standard 6 kau tahu ta ? HAHHA :D Aku pandang kau besar kecik besar kecik jaa aku pandang ! HAHA :) Sorry pasal aku sombong time first meet kita . HAHHA , aku mmg sombong pun ! But aku tada ah sombong smpai ta bertegur doh . Aku sombong sebab apa auw , segan dgn perempuan sbnar nya . Jenis aku , mmg segan ah nk bercakap dgn perempuan ! HAHHA , tapi last skali kau bye bye dekat aku . Depan depan mata baii , boleh juling doh ! HAHHA :D Tapi die ni mmg sporting lah , die cumil . Die hot ! Semua ah ada kt die HHAHA :D Thank sebab sudi kawan dengan i auw ! 

Sayang kau sangat-sangat !

Sayang ! <3 You tahu ta i menangis sebab you ? *Malu doh nanges pasal perempuan HAHA* I menangis sebab i sayang you sangat-sangat ! You tahu ta i sedih dengan you , you suruh i jaga GF i . I betul betul sedih dengan sikap you  ! Macam ni ke sayang you terhadap i Hah ?! You sanggup suruh i coup dgn GF i Huh ! You sanggup buat apa saja demi kebahagian i kan ?! Thank a lot Oh sebab buat pergorbanan untuk i ! Huh , Tapi you macam mana ?! You mesti sedih right ?! ERGH i ta sanggup tengok you sedih oh , i nk skrang ni . If you happy baru i happy , or I happy bila i akan dapat memiliki you satu hari nnt ! Faham ?! I sayang you tahu ! I ta tergamak nak permainkan perasan you even you sakit hati bila i bahagia dengan GF ! Kenapa you buat semua ni sayang ? Kenapa Doh ? Erghh , Tape ah btw i sayang you sangat-sangat auw ! Thank kepada tuhan sebab temu kan aku dengan dia ! Amin 

Ahmad Amri



Wahh , ini amri . Bestie aku sampai mati baii ! :) Thank ah amri , sbb bertahan kawan dgn aku smpai skrang ni ! Kau ta bosan en lepak dgn aku ? HAHHA :) Well , family kitorang ni da mcm adek beradek da doh ! Mmg best ah dapat knl kau , and then kita da kawan lama da kan kan ? HAHHA 8 Tahun baii , time aku standard 2 lagi ! And then pernah skali kita gaduh , pasal apa ntah . Biasa ah , budak budak mana tahu apa en ? HAHA :) Aku gaduh bwa pisau baii , nk tikam dgn kau punya pasal lah . Geram sbb aku kalah masa tu , aku kejar kau smpai tingkat 1 baii . Penat aku kejar kau . Kau laju sial lari HAHHA :) Ini budak mmg gyla babi best , kitorang slalu hangout sama sama . And then kitorang slalu cerita pasal awek ! HAHA :D Tapi die ni lagi okay daripada kawan aku yg lain ! Thank doh bertahan kawan dgn aku :)

Akmal Hakim


Haa ni sorang lagi , nama sedap tapi perangai mcm lahanat anjing ! HAHHA sorry gang :) Hm , best lepak dengan kau ni sbnar nya . Tapi rokok aku je kluar , aku ta pernah rasa rokok kau lah sial ! Bila kau nk support aku baii ? Aku terajang kau japgy baru tahu GRR . Aku ingat lagi kenangan aku bersama kau , naik kereta kancil kau yang ada turbo tu yang konon konon laju lah kata kan . HAHHA , otw kita nak balik BSD . Kita kejar satria tu , HAHHA . Cucuk blakang Baii :) Berbulu jaa time tu dorang , Thank smpai skrang kau sudi kawan dgn aku . Sudah 3 tahun kot kau kawan aku ! :)

Muhamad Danial Alhafiy


Ceh , nama nk best 'Muhamad Danial Alhafiy' HAHHAHA , tapi orang nya mcm gampang . Cehh , konon konon nya lah fair lady kt blakang kau tu ayah kau punya ? Ceh nak market ah ni ? HAHHA :) First aku jumpa kau , mmg korang ni nk kene makan kaki dgn aku ! Da ah dtg lmbt , pastu salah orang plak tu ! HAHA , ckp cam muka aku . Kpala butoh cam , klu korang cam aku . Korang ta salah orang baii ! :) First lepak tu mmg gempak kan pacak pacak ? HAHHAA :D Aku pelik ah knpa kau suruh aku pggil kau pacak en ? Aku ingat kau bwa motor slalu pacak , sbb tu aku fikir mcm tu . Mesti MAT REMPIT ! HAHHA , last skali rambut die yang pacak . Hbes aku , rambut aku pacak . Tapi orang ta pggil aku pacak pun ? HAHHAHA :D Tapi time tu mmg best ah , rasa nk sapu je budak laki tu en ? Usha usha , mcm die bagus sgt je doh ! Blagak jambu bai , ingat die boleh dapat kn ain ? HAHHA , FUCK OFF ! HAHAHHA :D Thank btw sudi kluar and sudi kawan dgn aku ,

Muhaimeen Maz-alan



First aku jumpa kau mmg mcm sial ! Kau tahu aku tggu kau brapa jam ? 2 Jam baii ! HAHHA , tapi tape ah . Nasib baik lah mood aku time tu okay baii . Klu ta , kau mmg da kene kaki dgn aku ! HAHHA :D But time tu mmg best ah lepak right ? Masuk air sama sama jaa .  Mmg best ah lepak time tu , thank sudi berkawan dgn aku ! :)

07 01 11

OMG , aku fikir kan die ta risau pasal aku doh ! HAHHA , rupa rupa nya dia caring pasal aku en ? Wahh , terharu lah . Die risau aku bwa motor smbil bercakap dgn die , and then die tahu kn aku ta tidur 3 hari . Mungkin tiba tiba je boleh berlaku kemalangan en ? Sebab tu die risau sgt pasal aku , and then die risau mkn minum aku ta cukup . Die mmg caring gyla babi ah . Sayang kau lah ! <3 Aku mkn mmg sehari sekali je aku mkn HAHHA , tapi badan still sama mcm dulu Hee . Cuma tggi je naik nya hah Aish , but time aku nk pegy cc tu . Aku tgk ah blog die , Wahh . Aku ckp sorang sorang , ni mesti die update pasal aku ni en ? Sebab mmg sama lah , tapi bila aku tnya dia " You edit blog pasal i en tadi ? ' Die kata ' ta ah mana ada i update blog you . I tersilap lah' And then aku tnya ah skali lagi ' SUMPAH ta update blog i ? ' And then die jujur ' Yes , i update blog you ' HAHAH , mmg terharu ah baii ! :D Iloveyousomuch <3

Muhammad Fitri Bin Kamarul Ramizu



Hm ini anak buah aku , umur die lagi tua dari aku ! Bapak malu sial HAHHA , die panggil aku paksu or bang . HAHA mcm haram punya budak ! Gr , die ni ta suka melepak ramai ramai . Die suka lepak dgn aku sorang jaa , sbb tu die tada mmber HAHHA ! :) Well , gay right ? HAHHAA , gurau jelah bodoh ! Tapi bila kitorang ni da bersama right ? Fuhhh , memang kitorang market ah kat SERI ISKANDAR tu en ! HAHHA ,  bila bwa kete jaa . Awek mesti pandang ! Wahh terharu plak tu HAHHA , kitorang pernah bwa kete sorang 1 oh . Dua dua viva , aku naik ah viva hitam die naik viva hijau . Well koleksi viva lah skrang ! HAHHAA , then masa tu kitorang pegy ah jalan jalan . Wahh , semua perempuan tergoda baii HAHHA , ayat senang senang jaa . Cuma ckp ' Wak wak , nk num ! HAHHA ' Ayat paling mudah , but aku saja je minta . Tapi aku ta save pun num dorang tu , menyemak tahu ? HAHHAA :D Die ni agak manja ah dgn aku , yelah . Aku kan pak cik die ! :) Biasa ah anak buah bermanja dengan paksu nyaa HAHHA , pernah sekali die sedih bila aku nk balik KL . OMG ! Kesian die tahu ? Time tu die nak SPM , so aku terpaksa ah stay dgn die sbb aku tanak ah bila aku balik KL nnt SPM die terjejas right ? So aku tggu die hbes SPM , tapi yang ni jaa aku rapat . Yg lain lain aku ta rapat sgt lah .

Noor Azwin Bte Latif


Haaa , ni Noor Azwin Bte Latif ! :) Aku pggil die Azwin Jawa HAHHA :D Die ni mmg mulut mcm minah baii . Siapa lepak dengan die mmg ta bosan doh ! Die ni satu kepala dgn aku HAHAH :D Mmg open minded ah ini budak . Aku slalu kluar dgn die , aku kluar dgn die ta pernah bosan . Mesti best gyla lepak dengan die . Hm die ni GF anak buah aku HAHHA :)) Yang aku pelik sedikit , sepatut anak buah aku yg jumpa dia kan . Ini aku plak jumpa dia . HAHHA , rugi anak buah aku ta dpt jumpa die . Die ni gyla sedikit fitri , rugi ta jumpa dia HAHHA ! Die ni da mcm adek aku sendiri da , kalau dia ada masalah . Die mesti bagitahu aku , and then aku bantu dia setakat mana aku mampu . Dia ni mmg slalu cari masalah dengan orang ! HAHHA :D Tapi best lah dapat kenal dengan die , mmg sporting gyla baii .

Nur Aisyah Bte Mazlan



Haaa , ni dia Nur Aisyah Bte Mazlan ! Aku pggil dia SHASHA je , dia ni baik doh ! Ta curang HAHHA :) And then die ni caring orang nya . Best dapat kenal dgn die doh ! Time aku msg die , Wahh panjang nya die text . Aku ta rasa bosan bila aku text dgn die . Kadang kadang if aku ada problem aku slalu ngadu dekat die ! Tapi dia ni best lah , bila aku cerita je problem aku , dia sentiasa dengar  HAHHA , die ni EX GF aku doh ! Aku sayang sgt sgt kt die , but kita tada jodoh en ? HAHHAA :) Sorry sayang paksa you coup dgn dia . I bukan apa auw , die kan kwn i . So i ta boleh lah buat kawan i mcm tu . I ta tergamak pun nak hancur hati kawan i and you ! Masa kita coup tu , kita cuma coup 5 hari je kan ? Ta sngka sekejap gyla kita coup ! Huh :'( Tapi tape ah en , masa tu i break ada sbb kan ? You tahu sbb die apa kn ? Haaa , bab kata you lah kan . I ni mmg baik dgn kawan kawan I , I penting kan kawan daripada diri sendiri HAHHAHA ! :) Tapi thank ah even kita coup 5 hari jaa , kita happy gyla kan time tu ? Cewahh , tanak lepas kan i tu time i minta break ! HAHHA :) Btw i still sayang you lagi , i hope you kekal dgn dia kay ? And jangan gaduh gaduh lagi dengan dia , cuba berbaik dengan dia okay ? :) 

Khamis, Januari 06, 2011

Salah hari lah ! :)

HAHHAHA , today aku ingat hari khamis so aku bgun lmbt ah today . And then tiba tiba emak aku kejut kan aku , membebel bebel dgn aku . Asl ta pegy solat jumaat ni ? Aku ckp Haaa hari ni hari khamis lah emak , solat jumaat esok . Then emak aku kata , kepla otak hang lah hari ni khamis . Hari ni jumaat lah , bangun bangun ! Then aku time tu memblur jap en sebab pukul 7.30 aku tidur mesti ah bgun lmbt punya en . Then tiba tiba aku tgk ah , asl semua pakai baju melayu dgn songkok ? Aku mcm hairan je lah en -,-' Then aku tgk balik date kt phone aku , OMG ! Hari jumaat lah , lahh emak asl ta kejut ayien tadi ?! Da lmbt da ni pegy solat jumaat , aduhai emak ! Then emak aku kata ah , Haaa pegy mandi skrang ! Tulah asyik balik pagi pagi , then bgun plak lmbt . Apa nk jadi ni haa hang ni ta solat jumaat ?! Semua nk kene ajar , tgk anak orang lain . Tayah kejut pun dorang da pegy solat . Yg hang ni ? Apa nk jadi ?! HAHHAHA , aku apa lagi . Amek towel and then masuk toilet sempat nyanyi kt toilet tu and then kluar je emak aku campak baju mlayu kt aku . HAHHAH , sebab marah punya pasal . Sorry emak ! Ta sgaja , ayien ingat hari ni hari khamis . Sorry bgun lmbt :')

Ciri Ciri Perempuan Idaman ! ;')

Okay ,

Pertama       ; Baik .
Kedua         ; Cantik . 
Ketiga         ; Sopan Santun .
Keempat     ; Hormat Orang ta kira lah orang tu muda daripada kita . 
Kelima        ; Terima aku seadanya .
Keenam      ; Dengar cakap aku , bukan bermakna aku nak control korang . 
Ketujuh       ; Boleh layan kepala aku bila time aku sengal sedikit ! :)
Kelapan      ; Umur tu aku ta kisah , asl kan korang baik and then matured ! 
Kesembilan ; Jujur even korang ada buat salah .
Kesepuluh   ; Setia , ta curang and ta kluar dengan jantan lain ! Kecuali kalau korang nak kluar dengan lelaki kena bwa aku sbb aku cuma nk pasti kan korang dlm keadaan yang selamat . Sebab itu mmg tanggungjawab aku untk jaga korang ! Bukan bermaksud aku ta percaya dekat korang . Faham ? 

Kesebelas ; Haaa ciri perempuan idaman aku , aku nak ketinggian die agak agak dalam 140-169 cm .

*  Itu sahaja ciri ciri perempuan idaman aku :D

Karaoke

video


Oh time ni mmg best gyla lah , sebab masa tu semua tgh badmood gyla babi . And then kitorang ta tahu nk pegy mana . Apa lagi , KARAOKE lah en . Well , kitorang ni slalu pegy karaoke . Tapi tengok keadaan lah , klu nk lepas kn tension , kitorang slalu pegy karaoke . Tapi klu mood tgh okay , lepak lepak main Play Station saja lah en HAHHAA :) Act dalam video ni bukan aku yang nyanyi , tapi kawan aku yang nyanyi . Aku cuma rakam jaa . Haaa , yang second video ni time show dekat The Store Sg Buloh . Yang ni lah kawan aku , nama die Din . Aku pggil die Pak Din , sbb saja ja gurau gurau en HAHHAA :D Suara die mmg best , aku suka gyla dgn suara die . Time ni die buat show mmg gempak gyla babi ah ! Semua orang terpikat dengan suara die , tapi aku bangga ah dapat kawan mcm die sbb pandai mnyanyi right ? Die slalu ajar aku nyanyi , tapi ta sedap mcm die . Kira nya , klu kitorang ada masa ke . Kitorang akan practise suara , thank pak din ! :)

Muhammad Zhairul Haq Bin Kamarul Ramizu



                              Muhammad Zhairul Haq Bin Kamarul Ramizu  <3                                                                                                                          

Ini anak buah aku , bufday die nak sama dgn aku da HAHHA . Die bulan 2 , tapi aku lupa bufday die bila doh ! Sorry DEK HAQ <3 Paksu ta sgaja pun lupa bufday DEK HAQ , okay time bufday Dek Haq paksu akan bagi hadiah paling bermakna untuk Dek Haq ! Paksu janji , lagi satu . Bila nk besar ni Hah ? HAHHAHA , if Dek Haq da besar jangan lah ikut cara paksu kay ? Paksu ni jahat , paksu nk didik Dek Haq jadi orang yang berguna di dunia ni . Paksu tanak Dek Haq ikut jejak paksu . Paksu ni ta berguna lagi dlm dunia ni . Dek Haq , kalau Dek Haq na bercinta boleh . Tapi satu jaa , pilih perempuan yang cantik auw . Sebab Dek Haq Handsome ohh , nnt jatuh ah market Dek Haq if Dek Haq amek perempuan ta cantik HAHHAA :D Seriously Dek Haq Handsome gyla oh , kalah paksu and abg boboy . Nanti da besar , ingat ! Jangan ikut jejak paksu ni auw , nnt Dek Haq akan menyesal if Dek Haq Pilih jalan hitam mcm paksu ni . Paksu nak Dek Haq jadi lah orang yang beriman and orang berguna pada masa yang akan datang . Insyallah , nnt ada masa lapang . Paksu lawat Dek Haq okay ? 27.01.2011 ni Dek Haq Operation right ? Tamau nangis nangis tahu ? Nnt suruh umie jaga Dek Haq sepanjang Dek Haq operation nnt okay ? Semoga Dek Haq selamat time OPERATION nnt . Amin ! 

OMG !

OMG ! Apa aku da buat hari ni haa ? Bnyk gyla problem yang aku lalui . Knpa tiba tiba je boleh terjadi ha ? Ergh , Knapa kau bagitahu aku skrang yang kau da mula sayang dekat aku ? Kenapa ta first meet kita je kau ta bgitahu yang kau mula sayang aku ?! OMG , aku break dengan awek aku sbb kau . Aku pun sayang kauu ! Aku coup dgn gf aku semata mata untuk tutup sakit hati aku ni  bila korang berdua coup blek , itu sahaja ! Kenapa kau bagitahu skrang yang kau da mula sayang aku ?! Aku pun sayang kau , kau tahu ta ? First meet lagi aku sayang and suka kt kau ! Tapi aku cuma pendam je perasaan aku ni . Aku tanak kau tahu yang aku sayang and suka dekat kau ! Biar lah aku syok sendiri dengan kau ! Tapi dalam masa yang sama , kau pun sayang aku and mula suka kt aku ! OMG , aku terkejut bila kau luah kan perasaan kau pada aku . Kenapa sblum aku coup kau tanak bagitahu aku awal awal ?! URGH , today bnyk gyla aku bnyk buat silap kau tahu ta ? Semua ni sbb aku fikirkan pasal kau ! Aku buat kerja tadi , mmg tada mood gyla babi ah ! Customer complain pasal bnda ape ntah , and then aku termaki sebab aku tension gyla today . Aku tak tahu kenapa prangai aku jadi mcm ni , Aku rasa ni semua sbb kau ! Sbb aku terlalu fikir pasal kau , sampai mata aku bengkak sbb kau ! Aku ta tidur sehari sbb memikir kan kau ! Kau faham ta prasaan aku mcm mana Hah ?! Kau boleh biarkan aku coup dgn GF aku semata mata nak tengok aku bahagia baru kau nak bahagia kan ?! Kau cakap kau sayang aku , asl kau tergamak buat aku mcm ni Hah ?! Aku ta tergamak nak tengok kau seorang diri , and then aku ta tergamak nk buat kau sakit hati bila aku coup dgn GF aku ! Aku sayang kau tahu ta ?! Please ah , i really really need you ! But you paksa i coup dgn GF i , knapa you hah knapa ?! I ta sggup tengok you dlm keadaan mcm ni lah ! I ta sggup pun you ! Knapa you paksa i coup dgn GF i ? I tahu you sakit hati bila you dengar i da ada GF , i tatau yang you ada hati dengan i oh ! Sorry , i ingat i sorang je yang suka kt you . Tapi sebalik nya , you pun suka dekat i ! Forgive me , i ta tahu pun yang you suka and sayang dekat i ! Hm sorry sgt sgt sbb i paksa you coup dgn your bf . Sorry yaa ,

Rabu, Januari 05, 2011

Nur'Ain bte Abdul Hamid




Haaa , ini dia Puffyy Munchet ! HAHHAHA , Nama sbnar nya Nur'ain Bte Abdul Hamid . Paggil ain je lah , die ni otak mmg best gyla sial ! Mmg satu kepala kn kn ? :) Nama ayah die sama dgn nama ayah aku . ABDUL HAMID ! :) First tu aku tatau nama ayah die HAMID auw , aku mmg ta percaya lah . Then die ckp sumpah betul nama ayah die HAMID . So aku caya lah kan , then aku tersengeh sorang sorang HAHHA ! Nasib baik Nama ayah je sama , kalau muka ayah sama ,  ta tahu lah nk ckp mcm mana kan ? Mmg bunuh diri terus ah ! HAHHAH , die punya bufday nak sama dgn aku baii ! HAHHA , aku 12.02 die 12.04 . Wahh , kitorang ni bnyk gyla persamaan . Tapi sayang , kitorang ta coup ! HAHHAA , klu kitorang coup da sweet gyla babi ah ! :) Betul ta ain ? HAHHA , die ni agak sensitive auw . Kuat nangis ! HAHHA , ingat lagi . Ayah die ta kasi balik rumah then die kata die nak overnight damansara . So terpaksa lah aku teman kan die en , sbb die pmpuan . Ta elok ah kluar sorang sorang time mlm mlm . Time ayah die halau tu , aiyaa . Die nangis auw , aku ta smpai hati ah nk tgk die nangis . Rasa kesian ada jgak , tapi time tu aku fikir nk lap air mata die ke ta ? Sbb aku mmg nak lap air mata die pun sbb tanak ah die nanges lagi kan , nnt orang kata aku pukul die plak klu die terus menanges . Sbb tu aku fikir mcm tu , tapi aku ta lap pun air mata die sbb die awek kawan aku ! Aku ta brani nak sentuh die , sbb aku fikir kawan jaa time tu . Aku ingat kawan , tapi aku tatau lah korang ni ingat aku ke ta en . Fikir punya fikir , tanak ah lap air mata die en . Mls nk bergaduh dgn mmber , sbb aku pnah skali kene . Aku tada niat pun nak tackle awek die , aku cuma nk tolong die je . Tapi korang salah faham ? Mcm fuck , kenapa lah dunia ni kejam sangat haa ?! Dulu aku pnah jgak nk tackle ain , tapi ain reject aku . Tape ah , aku ta kesah pun die reject aku . Sebab itu die punya jawapan right ? Aku hanya redha je lah , tapi aku still kawan die lagi and kawan kawn smpai skrang ni . Aku bersyukur dapat kenal dgn die , die baik gyla doh dgn aku . And aku berterima kasih kepada Allah sbb temu kan aku dengan die . Terima Kasih Tuhan !
* I berjanji akan jaga you even kita ta bersatu ! I'm promise ! ;)
Nur'Ain Bte Abdul Hamid

CountDown 2011

Wahhh ini lah saat yang aku tggu selama ini HAHHA , sebab time NEW YEAR aku selalu sambut dekat The Curve . Aku sambut kt The Curve bukan apa kn , sebab kawan kawan aku lah paksa paksa aku pegy Curve sebab ada function ! HAHHAHA , and then aku plak ada janji dengan kawan kawan pompuan aku . Da ah ramai pompuan aku ajak meet HAHHA ! Serabut nk kene jaga , tapi petang tu aku pegy ah amek budak kt sunway . Aku mcm ta sbar sbar ah amek kan , sebab aku suka kt die time tu ! HAHHAHA , then aku turun ah dari train . Aku pegy ah cari die , last skali aku ckp . Emak hai , ini kaa die ? Aku mcm pelik lah kan , ini ke budak yang aku suka tu ? OMG , aku masih terfikir aku bukan nk budak ni . Aku nk sorang lagi kwn die ! Aku fikir ah , lah selama ni aku msg dgn budak ni ah ? Oh fuck sial , aku ingat selama ni aku msg dgn budak yg aku suka tu . Last sekali aku msg kawan die ? OMG , time tu bengang gyla babi lah kan . Da ah penat amek die , and then duit pun kluar HAHHAH , mcm babi ah ! Aku ingat budak tu , last skali kawan die . So terpaksa ah bwa die pegy Curve en , takan nak halau die . Kesian ah die da dress lawa lawa semata mata nk follow aku HHAHAH . Hm agak agak dlm pukul 7.30 malam lah kan , sudah smpai CURVE . Aku apa lagi pegy tmpt karaoke lah kan . Aku ni kan gyla karaoke HAHHA . Suara aku ta sedap , tapi dorang boleh tepuk tanggan . Aku pelik je dgn dorang ni tiba tiba je tepuk tanggan , and then tiba tiba ada msg masuk en . Aku tgk ah msg aku , rupa rupa nya ada lagi sorang pmpuan ni baru smpai . OMG , berdebar debar doh time tu nk pegy jumpa die HAHHAHHA . Time aku nk pegy jumpa die , emak hai . Asl pendek gyla babi sial ? HAHHAA , aku da ah tggi . Aku pandang die mcm aku tgk semut je tahu ta ? HAHHAHAH , tapi time nk COUNT DOWN 2011 tu . Aku pegy ah kt Ikea sbb kt situ ada konsert right . Mmg best ah time tu , tiba tiba kt screen besar tu tulis 3,2,1 Happy New Year . And then terkejut ah dengar bunga api en , sbb aku ta pnah pun tgk Curve ada bunga api . Ni baru first time Curve baru buat bunga api . Mungkin Curve da masyuk kot , sbb tu lah dorang buat Konsert and Bunga Api . HAHA , time tu aku pandang ah atas tgk bunga api kan . Wahh cantik gyla , tapi aku terkejut ah budak PJ tu pegang tangan aku time bunga api kluar HAHHA Gyla ah , mmg best gyla time tu . Time tu lah aku lamar budak PJ tu ,  and then die kata die tatau nk coup dgn aku ke tanak . Lepas hbes je bunga api . Kitorang pegy lah jalan jlan , smbil jalan aku masih ckp . Nk coup dgn i ta ? And then die masih ckp tatau erghh . Kitorang jalan punya jalan . Tiba tiba ayah die nk amek die en , Hampa hati aku baii time tu . Aku baru nk bermanja dgn die . Lepas je die balik , aku apa lagi . Kluar phone terus msg die , aku masih ulang . Nk ta cou dgn i ? And then die trima aku , wahh mmg terharu ah en . Baru skrang baru dpt awek . Sblum ni susah gyla aku nk tackle awek ergh , tapi balik tu ERGHH mcm babi ! Balik jalan kaki , orang naik kete lalu lalang semua usha je kitorang . Macam lah kitorang ni musafir sgt en ? Erghh , sampai di sini sahaja lah cerita tentang NEW YEAR 2011 HAHHAA !  Faham ta apa yang aku cite ni ? HAHHAA , if ta faham . Buat lah faham faham kay ? :)

29 12 2010

Oh hari yang paling bahagia HAHHAHA , time ni aku jumpa Puffyy Munchet HAHHAHA . Time tu dlm pukul 8.30 pagi mcm tu ah en . Aku call lah die en , aku ckp ah . Weh babe , bila mahu gerak ? Then die kata otw nk pegy ktm . So aku ingat die punya tmpt tu ta ah jauh dgn KL Sentral . Rupa rupa nya , perghh jauh tmpt die dgn KL Sentral ! HAHHA , so aku terpaksa ah tggu die dgn kawan aku meen and pacak . Gyla ah , lama jgak aku tggu dorang . Agak agak 2 jam mcm tu lah , fuhh gyla ah . Da ah ta tidur 2 hari suntuk , and then jumpa budak pendek tu ergh . Time tu agak nervous ah jumpa si pendek tu en , biasa lah . Baru first meet right ? HAHHAHA , tapi yg aku berbulu skali phone aku battery hbes. Oh fuck sial time tu , malang gyla doh . Da ah tggu dorang punya lama en , then battery plak hbes . Mcm haram ! HAHAHHA , time tu nasib baik lah aku pinjam phone kt orang dduk sblah aku . Aku ta knl die , then aku main cakap je . Minta tolong boleh ta ? Tolong pinjam phone kau kt aku , sbb aku nk call orang doh ! HAHHAHA , and then aku hulur ah rokok sebatang kt die . Dunhill baii , dan aku call lah meen tnya kt mana en . Die kata da smpai , aku cakap ah kt die . Aku pakai jacket hitam , pakai shades silver , pakai kasut and dahi tampal plaster . Then dorang puas cari aku , aku da kata kt dorang . Aku tggu korang kt LUAR . Bukan kt dalam MCD tu bodoh ! HAHAHAHA , dan dorang dtg kt aku senyum senyum . Aku ingat siapa ah dorang tu , sengeh sengeh mcm haram . Rasa nk terajang ada jgak , last skali meen dengan pacak sampai . Dorang cite ah dorang salah orang , HAHHAHA rupa rupa nya ada jgak dress mcm aku , sebiji baii ! HAHHAA , aku gelak ah kuat kuat en . Mmg klakar ah time tu , ta sangka ada orang sama dgn aku . Tggu dorang punya lama , aku ajak ah pegy minum . Nasib baik lah duit aku ngam ngam blanja dorang air en , HAHHAHA ! Time nk bayar tu , pacak ah ketuk bahu aku . Ckp weh , itu puffyy . Then aku usha ah , mana die baii ? Kau ni kene hempuk dengan redbull baru tahu , then die kata itu lah puffyy . Oh lahh , itu ke ? Lahh aku ingat die tu bukan ain , sbb die punya pendek die tu membuat aku fikir kan die standard 6 auw HAHHAH . Then masa tu jumpa jumpa senyum senyum dan kitorang pun beli ticket . Masa nk pegy cucuk duit kt mesin KTM tu , aku mmg nk byar en . Tapi si meen kata ta payah bayar sbb ada orang support . Wahh , mmg best ah orang support . Dan dan duit tggal brapa jaa , HAHHA Alhamdulillah lah kan ? HAHHAHA , tapi time kitorang da smpai pavi tu . Kitorang pegy jumpa kawan dorang jap , and then kitorang lepak ah kt NZ Corner tu . First aku tgk budak lelaki yg bajet bajet die handsome tu , aku rasa nk je pijak die baii . Die pandang aku mcm ta puas hati dgn aku . Aish nasib baik lah time tu aku mnyamar jadi orang sakit HAHHA Sebab apa aku buat mcm orang sakit ? Sebab aku nak tengok dorang ni kawan boleh pakai ke ta HAHHAHA :D Bukan lah minta simpati BODOH ! Cuma nk uji , HAHHAA . Tapi time dekat shisha , aku amek ah tmpt dduk aku . Then tiba tiba je si puffyy ni dduk sblah aku , aku terkejut lah kan sbb aku ta biasa dgn pompuan . HAHHA maklum lah pemalu orang nya , tapi sepanjang die dduk sblah aku . Die cite lah kes die kt aku , so aku cuma tolong die yang mana aku boleh tolong jaa . And then mcm mana ntah aku boleh terbuka cite pasal Shasha Scarlet tu . Die kata , mcm mana kenal dgn shasha haa ? Aku kata ah , dulu i pnah coup dgn shasha . Then aku kata ah , i break dgn Shasha sebab mmber i 'KHAIRIL' And then die tnya ah OMG you knl khairil ? Ex i lah , wahh . Dunia ni mmg begitu kecik HHAHAH :) And then die tnya ah sbb apa break . I break dgn shasha sebab shasha tu ex mmber i . I ta suka ex mmber i , sbb i nak jaga hati kawan punya pasal kn . Btw i'm sorry shasha lepas kn you mcm tu . Sorry sangat sangat , kitorang borak punya borak . Tiba tiba bahu puffyy ni terkene dekat aku , aku mcm terkejut ah en . Time tu nasib baik lah aku pakai shades doh , time tu aku bebas pandang orang HAHHA . Tapi aku boleh tahu , yang laki laki lepak sekali dengan kitorang tu ada hati dengan die termasuk aku skali HAHHAA ! Semua jealous je aku dgn puffy doh ! Mcm fucker je muka dorang usha aku HAHHAHA ! :) And then kitorang da penat layan shisha kitorang pegy ah TS en nak balik , beli ah ticket . Naik tangga , FUHHHHH ! Ramai nyaa , HAHHAHA . Da ah mono full gyla babi , kitorang mcm nak menangis je tggu bila lah kitorang dapat masuk . Tapi akhir nya kitorang dapat jgak masuk , sbb aku redah jaa . HAHHAHA :D Berhenti dekat KL sentral , kitorang pegy ah medan selera en . Dan dan Malaysia Lawan Indonesia plak tu . Apa lagi , baru je start aku da jerit ' GOOAAALLLL ' ! HAHHAHA , semua orang usha aku panas jaa HAHHAHA . Time tu letih gyla lah en , puffyy plak call apit ex die . Ex die kawan aku plak tu HAHHAHA , gyla ah . Mmg betul lah korang ni , ada je korang eh bila aku nk tackle pompuan Erghh . Tiba tiba puffy ketuk bahu aku . KIRIN , apit suruh overnight damansara . Aku mcm terkejut ah en , tiba tiba je si apit tu ajak overnight . Gyla ke apa kn nk bwa anak dara orang tgh malam , mmg gyla ah time tu . Rasa cuak pun ada , tapi akhir nya sudah sampai damansara . Time tu kitorang sampai agak agak dalam pukul 10.30 mcm tu lah rasa nya , time tu kitorang lepak lepak mcm orang gyla lah mlm tu . Kitorang lepak smpai subuh baii ! HAHHAHA , time tu apit dgn puffy tidur rumah apit . Aku balik rumah aku lah , takan rumah pelacur en ? HAHHAA , masa tu aku dalam perjalanan ke rumah aku . Aku baru buka pintu jaa , abg aku pggil aku . Kau pegy mana sampai satu hari suntuk ta balik rumah ? Aku ckp ah , pegy jalan jalan . Abg aku plak kata . Kepala otak kau jalan jalan smpai pagi en , and then aku fikir . Ye ta ye jgak kan , mana ada orang pegy jalan jalan smpai subuh en ? HAHHA , and then die membebel bebel dkt aku . Then aku terus terjun kt katil aku , time tu waahhhh katil baru beli en . So loncat saja lah en , and then pagi dlm pukul 10 tu . Ain msg suruh hantar die en , wahhh mata aku ni da semacam daa . Mcm amik ganja pun ada baii . HAHHAHA , gyla ah . Tapi time tu aku jealous ah tgk puffy dgn apit en , berdua duaan . Aku sorang , gyla bosan time tu ! Da ah single , HAHHA ! Then kitorang hantar ah si puffy tu , yg aku tergelak tu sbb apit cium puffy tu lah yang aku ta tahan nk gelak AHHAHHA . Mcm bengong bengong jaa , tapi time tu mmg best gyla ah . Thank apit cause blanja aku makan ! And thank untuk puffy jgak sebab teman kan i kluar , thank you sgt sgt ! 

Arwah Wafa bt Roslee And Muhammad Fariz Danial B Zulkifli ! :(

Oh hyy , bertemu kembali ! HAHA , okay lah . Tahun 2010 amat pedih buat aku sebab 4 orang kawan rapat aku meninggal kan aku di saat aku memerlukan korang semua ! First skali Arwah Wafa iaitu kaka angkat aku :'( Aku happy gyla dapat kenal dgn die . Die baik gyla gyla and gyla lah dgn aku , sampai aku kene pukul dengan abg aku die tolong urut aku . Wahh , kenangan yg manis buat aku dengan arwah . Petang sebelum die meninggal dunia , petang tu aku baru hbes tournament ragby dgn kawan kawan aku . And then time tu mmg penat gyla ah en , tiba tiba arwah pggil aku . Aku terkejut lah en , aku ingat siapa yg pggil . Then aku toleh kpla aku arah die , oh rupa nya arwah . Dan aku pergi dekat arwah , tnya kenapa kak . Ada pape ke nk kene tlong , dan arwah kata lah tada pape . Saja je pggil , sebab da lama ta jumpa kn . Kitorang ta jumpa sbb busy kn die nk SPM time tu . Takut lah ganggu , lagi satu pun time tu aku agak sombong dekat skolah kan . Aku ta suka bergaul dengan orang lain . Aku suka buat hal aku jaa HHAHAHA :) Tapi malam tu , ada orang call aku . Die kata , arwah wafa sudah meninggal . Aku mcm ta percaya ah die boleh meninggal en , aku ingat semua itu tipu jaa . Sbb aku kn rapat dgn arwah , takut takut die dgn kawan die mahu uji aku kaa en . Mana ah tahu , tiba tiba hati aku rasa lain macam , aku tanya ah . Betul ke arwah wafa meninggal . Korang jangan ah takut takut kan aku , sbb aku ni penakut sikit . Then dorang kata , betul lah klu ta percaya datang tmpt kejadian en . So aku dengan ta pakai seliparnya lari ke tmpt kejadian , aku tgk . Ya allah , arwah kaka angkat aku doh ! OMG , ta sangka semua ni boleh berlaku dengan secara tiba tiba . Aku nangis ah teresak resak , sbb ta sanggup melihat mayat arwah kaka aku sendiri . Lalu aku pun blah dari tmpt kejadian sbb aku ta boleh tengok darah , klu aku tengok darah . Aku secara automatik nya pengsan . Sbb tu aku blah , tapi pagi tu aku ta sempat ziarahi kubur arwah . Sebab masa tu aku trauma lagi kn sebab ta boleh trima arwah pegy . Tapi lama kelamaan , aku boleh trima arwah pegy . Sebab ajal die sudah sampai right ? So kita cuma redha je lah , and then yg paling sedih bagi aku sbb die meninggal dunia seminggu nak amek SPM . Kesian right ? Tapi nk buat mcm mana , ajal sudah tiba :'( Itu lah kisah menyedih kan . Hm yang sorang ni fariz name die . Oh yang ni kawan aku paling rapat gyla babi sial , mana je aku pegy mesti die ada . Kitorang ni mcm adek beradek auw . Kitorang ta pnah miss lepak thu ? HAHHA , sebab mmg best ah lepak dgn die oh . Aku slalu ejek die ' BLUR ' Cause die mmg blur pun oh . Time tu aku tnya ah , mana paok en ? (paok tu kembar die) Then die buat bodoh je , mcm 5 minit mcm tu . Die jalan sikit , and then tnya . Mana paok ? HAHHAHA , kitorang apa lagi . Bahan die cukup cukup ah , tapi aku rasa aku mcm berdosa jaa ejek die . But minta maaf ah :'( Tapi dulu kitorang pnah ah ponteng sama sama , then kene kejar dgn cikgu . HAHHA , kelam kabut kitorang lari . Nasib baik lah kitorang ni OLAHRAGA Sekolah HAHHAHA :D Sampai cikgu pun semput cari kitorang , and then kitorang pegy schl . Mesti ada buat hal , gaduh lah apa lah ini lah . Mcm mcm ah , kitorang ni jenis ta boleh dduk diam HHAHA . Tapi die lagi tua dari aku , setahun jaa ! Bukan lebih pun HAHHAA :D But ingat lagi die kata apa kt aku sebelum die nak pergi tggal kan kitorang . Die kata , weh aku nk smpan rambut mcm Justin Biebier ah . HAHAH kitorang gelak ah die cakap en , tapi mmg muka die jambu gyla sial . Sampai amoi pun minat die maa . Gyla lah , aku respect kau lah arwah fariz :) Tapi aku takan lupa kenangan aku bersama kau wahai kawan . Aku akan ingat sampai bila bila ! Kenangan tu lah yang membuat kita terus hidup . I miss you Arwah Fariz ! :'( .  hm terima kasih sebab membaca !

12 02

12 02 1994 ; Terlahir nya jejaka bernama SHAKIRIN AL-IKRAM BIN ABDUL HAMID , lahir dekat Hospital Besar Ipoh , Perak . Wahh , asal usul family aku semua PERAK baii ! HAHHAA :) Aku ada 10 orang adek beradek , tapi sekarang cuma tinggal 9 sahaja adek beradek cause seorang meninggal time lahir lagi ! :'( Aku anak yang bongsu sekali . Aku ada banyak anak buah . Ada 18 anak buah , tapi yang memalu kan . Anak buah aku paling tua pggil aku 'PAKSU' HAHHAHA , klakar right nama tu ? Aduhai , mcm mana lah dorang boleh pggil nama gelaran tu . Aku seorang yang agak pemalas , bukan pemalas selama lama nya auw , cuma seketika sahaja :D And then aku ni agak lurus bendul sedikit bila jam tepat pukul 1 pagi HAHHA :)) Tidak tahu mengapa doh , tapi aku selalu sakat orang and then suka melawak dengan orang supaya kwn kwn aku seronok berkawan dengan aku . Aku seorang amat penting kan kawan daripada diri aku sendiri , sbb kene jaga hati kawan lah kata kn ! :) Tapi hati aku siapa nk jaga ? Anjing jaga kaa ? What The Fuck sial , tapi tape lah kan . Redha je lah -,- Tiada apa-apa special tentang saya pun lah HAHHA , terima kasih membaca nya yee .